sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Jaa-ah. Kevät tuli sittenkin. Tänään oli tosi kiva ulkoiluilma. Me jahdattiin lintuja ja mamma raapi roskia kukkapenkeistä. Eilen meidän yhteinen poikaystävä Vikke the Beauceron kävi pitkästä aikaa kylässä.
Me leikittiin sen kanssa tarhassa monta tuntia ja meillä OLI NIIN KIVAA.  Vikke on tosi kiva kaveri.
Mammakin sanoo aina, että se on tosi täyspäinen koira. Se vaan sais käydä useammin, mutta se asuu
jossain "Tampereella" eikä me tiedetä, missä semmoinen paikka on, mutta ilmeisesti jossain kaukana, kun se käy niin harvoin. Huomenna mennään taas kuulemma kentälle reenaamaan "rally-tokoa".... Ei me oikein sitäkään tiedetä, että mitä se tarkoittaa, mutta se on hitsin kivaa. Ja sitten mamma on opettanut meille semmoista jonka nimi on "kepit" ja "putki". Se on kanssa tosi hauskaa... Meistä toinen eli Roze osaa jo tosi hyvin ne "kepit", mutta minä eli Siri olen vähän vielä pihalla eli mamma vielä heiluttaa nakkia nenun edessä, niin sitten minäkin menen niitä "keppejä". "Putkeen" me kyllä mennään mieluusti ja lujaa molemmat.
Toi mamma sais lopettaa sen "töissä" käymisen. Ei se ehdi olla meidän kanssa niin paljon kun me oikeesti haluttais.  Mutta se mamma sanoo, että jos se ei kävis töissä, me ei saatais enää koiranruokaa eli pitäis ripustaa hampaat naulaan. No, käyköön sitten töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti